Termékek: (
Általános ismertető)
Rántani való csirkeHagyományos termék, melynek során a csirkéket mintegy 1 kg-os súlyig nevelik, amit a régi magyar tyúkfajták 10–12 hetes korban érnek el. A hús különleges ízét a fajta és a szabad tartás együttesen biztosítja.
PecsenyecsirkeA csirkéket 12–18 hetes korig nevelve, fajtától és ivartól függően 1,6–2 kg-os súlyt érnek el, mely hagyományos, tanyasi pecsenyecsirkeként értékesíthető. Húsa érett, különleges ízű, egészben vagy darabolt formában értékesíthető.
LevestyúkA levestyúk a tojástermelés befejezését követően, 2–2,5 kg-os súlyban kerül értékesítésre. A hagyományos konyha számára a legkiválóbb leves alaphús.
KappanA fiatal korban ivartalanított
kakasok (kappanok) mintegy fél éves korukban, 3 kg-ot meghaladó súlyban értékesíthetők. Különleges, omlós húsuk a hagyományokat őrző éttermek és ínyencek kedvenc terméke.
PecsenyelúdA magyar lúd 10–12 hetes korra mintegy 3–4 kg súlyt ér el. Különleges minőségű húsát a fodros tollú állományoktól és a legeltetéses tartástól nyeri.
PecsenyekacsaA magyar kacsák elsőrangú húsminőséget adó fajták. A vadhúsra emlékeztető jelleget máig megőrizték. 2–2,5 kg-os súlyban értékesíthetők.
PecsenyepulykaA 20–24 hetes korig természetes körülmények között tartott, 4–5 kg súlyú pulykák húsa különleges minőségű termék, forgalmazásuk elsősorban a karácsonyi ünnepkörhöz kötődik. Egyben sütésre és darabolt formában is értékesíthető.
PecsenyegyöngyösA gyöngytyúk az egyik legízletesebb húsú baromfifajtánk. 1–1,4 kg-os
súlyban pecsenyegyöngyösként, később leveshúsként is értékesíthető.
HU-BA tojásA HU-BA termékkör alapját képező tyúk- és gyöngytyúkfajták tojásai kerülnek értékesítésre a márkanév alatt. A természetes tartásmód és a fajták genetikai képességei eredeti ízű, különleges beltartalmi értékű tojás termelését teszik lehetővé.